Kinderen waren lekker actief bezig in meivakantie

Nieuwsbericht - 9 mei 2022

Bijna 300 kinderen tussen de 2 en 14 jaar deden tijdens de meivakantie mee aan sport en cultuuractiviteiten georganiseerd door SenW en samenwerkingspartners. Zo deden ze mee aan activiteiten in en rondom Leidschendam-Voorburg als Bike Trial, Skateboarden, Mee naar Zee, Pleinsport, Cultuur-In, Beweegkriebels, Sport en Spel en Ouder-Kind-Yoga. Voor de kinderen was het leerzaam, maar vooral ook heel leuk!

Twee weken lang hebben kinderen zich vermaakt met uiteenlopende activiteiten die in het teken stonden van sport, uitdaging, muziek, ontdekking, doorzetten, bewegen, samenwerken en spelen. De organisatie van SenW, in samenwerking met GoedBezig! vindt het belangrijk dat iedereen een leuke vakantie kan beleven, die ook bijdraagt aan hun ontwikkeling. Ze kijken terug op een gelaagde meivakantie.

“Ik ben echt vies en nat, maar het was wel heel leuk” – deelnemer skate workshop. “Het was echt super leuk, wel hard!” – deelnemer drummen. “Ik heb ‘Mieke heeft een lammetje’ gespeeld en iedereen kon het horen!” – deelnemer Carillon workshop. “Wat een hoop animo zeg, zoveel kinderen, leuk om te zien!” – Gebiedsregisseur Leidschendam-Voorburg.

Wil je kennismaken met een sport, of mee doen aan culturele activiteiten? Kijk op www.sportencultuurkaart.net en je kunt gratis meedoen aan proeflessen.

De organisatie is alle partners dankbaar voor hun bijdrage aan alle activiteiten en blije kindergezichten: SnapWillum, Creasi, SKZ, Budocentrum Rust, Fitspace, Hobbycirkel, Huygens Hofwijck, Museum Swaensteyn, Drumschool Voorburg, Oude Kerk Voorburg, Daan Boverhof Trial Shows, Stichting Naar Buiten, Techniekmenu, Groen doet Goed, Mee naar Zee, van Heugten Tours. En speciale dank aan alle hulpouders.