Kom gratis en gezellig buiten sporten en bewegen in Voorburg!

Nieuwsbericht - 17 september 2020

Een groep van fysiotherapeuten uit Leiden heeft het initiatief genomen om Vitality Club op te richten. Vitality Club staat voor fit en gezond. Vanuit de gemeente is Sport en Welzijn door middel van een sportcoach hierbij betrokken. In eerste instantie begeleidt de sportcoach de lessen en stuurt er op aan dat groepen daarna zelfstandig kunnen sporten.

In de buitenlucht in teamverband sporten en hierdoor fit en gezond blijven is goed voor lichaam en geest. De oefeningen zijn geschikt voor elk niveau. Je kan jezelf uitdagen en stimuleert elkaar om tot goede prestaties te komen. Daarnaast maak je nieuwe vrienden.

In Voorburg kun je in groepsverband gratis buiten sporten en bewegen! Het sporten en bewegen is op maandag en woensdag van 10.00-11.00 uur. Verzamelen buiten bij Wijkcentrum De Groene Loper aan de Van Royenstraat 2 te Voorburg.

Van tevoren hoef je je niet aan te melden. Kom en doe gezellig en sportief mee! Bij je eerste aanwezigheid nemen we – wanneer je dat goed vindt – je op in de telefonische groepsapp. Na het sporten wordt vaak samen koffie/thee gedronken.

Ook in Leidschendam wordt getraind en wel op maandag en donderdag van 09.00-10.00 uur op de Krajicek Playground in het Park Prinsenhof. Verzamelen bij wijkcentrum De Plint.
Meer informatie of 06-34880027