Lekker actief bezig zijn en nieuwe dingen ontdekken in de herfstvakantie

Nieuwsbericht - 13 oktober 2022

In de herfstvakantie organiseert SenW in samenwerking met Goed Bezig! weer leuke sportieve en culturele activiteiten voor kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Ze kunnen in de week van 24 tot en met 28 oktober meedoen aan de Sport-In, Cultuur-In, Ultimate Ninja Warrior, Pimp je Pompoen, Lasergamen, de Sportspeeltuin en de Ouder en kind voorstelling: ‘Dat wil ik zien’. De activiteiten vinden plaats op diverse buiten en binnen locaties in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk als Sporthal De Fluit, Het Tolveld, Sporthal Cascade, Playground Prinsenhof, Dansen aan de Vliet, Sporthal de Meerhorst, Sporthal Forum Kwadraat, Het Veur Theater en Stichting Groen en Geluk en zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 16 jaar.

Met het allround aanbod aan sportieve, creatieve en culturele activiteiten wil de organisatie kinderen een leuke en actieve vakantie bezorgen, met voor ieder wat wils. “We worden er elke vakantie weer blij van om het enthousiasme bij kinderen te zien als ze meedoen aan onze activiteiten. Ze zijn lekker actief bezig en ontdekken weer nieuwe dingen, het is dankbaar werk.” Tim Opmeer, senior combinatiefunctionaris SenW.

Het Herfstvakantieboekje wordt vanaf 12 oktober uitgedeeld in de klassen en vanaf dan kunnen kinderen online aangemeld worden via: www.senw-lv.nl/evenementen. Hier vind je ook het overzicht van alles wat er te doen is met meer informatie per event. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via . Er wordt rekening gehouden met veiligheids- en hygiëneregels zodat iedereen een gezellige en gezonde herfstvakantie activiteit kan beleven.

Wil jij weten wat voor leuke sportieve en culturele activiteiten er gedurende het jaar georganiseerd worden? Check dan de vernieuwde website van de Sport en Cultuurkaart www.sportencultuurkaart.net.

Bekijk het herfstvakantieboekje hier

Bekijk het Herfstvakantieboekje hier