Leuke herfstvakantie activiteiten voor kinderen!

Nieuwsbericht - 1 oktober 2020

Ook deze herfstvakantie hoef jij je niet te vervelen! We hebben een nieuw herfstvakantieboekje met sportieve en culturele activiteiten voor kinderen van zes tot en met veertien jaar. Zo kunnen we jou een leuke en leerzame vakantie bezorgen! Dus kom jij ook mee naar zee, verschillende sporten doen tijdens de Sport-In, suppen of skateboarden?

Op maandag 19 oktober ga je Mee Naar Zee (8 t/m 12 jaar) en ontdek je het strand, de zee en de duinen tijdens een gave expeditie in Meijendel! De Sport-In (6 t/m 12 jaar) op dinsdag 20 oktober is een leuke sportdag waarbij kinderen van zes tot en met twaalf jaar kennismaken met maar liefst zeven verschillende sporten. Op woensdag 21 oktober kun je naar Sup je Suf (10 t/m 12 jaar en B-diploma verplicht); een leuke sup-activiteit aan de Vliegermolen plas. We sluiten de week af met een skateboard clinic (8 t/m 14 jaar) op het Skatepark op donderdag 22 oktober.

We hebben veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde herfstvakantie activiteit kan beleven! Helaas is het niet toegestaan voor ouders om de activiteiten te bezoeken of bekijken, maar we zorgen voor een herkenbaar breng- en haalpunt tijdens ieder event!

Wil je ook graag meedoen?! Vergeet dan niet om je in te schrijven! Je vindt in de flyer of in de agenda per activiteit hoe en bij wie je dat kunt doen. De combinatiefunctionarissen van Sport en Welzijn staan in i.s.m. met Goed Bezig! deze vakantie voor je klaar!