Leuke kerstvakantie activiteiten voor kinderen en jongeren

Nieuwsbericht - 19 december 2022

Deze kerstvakantie organiseert SenW in samenwerking met Goed Bezig! weer leuke sportieve en culturele activiteiten voor kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Ze kunnen tussen 23 december en 3 januari meedoen aan Winterhangers maken, Sportspeeltuin, Nieuwjaarskaarten maken, Springloop, Trefbal en het Oliebollen Zaalvoetbaltoernooi. De activiteiten vinden plaats op diverse buiten en binnen locaties in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk als Sporthal De Fluit , IKEC De Waterlelie, Richard Krajicek Playground Corbulopark, Sporthal Forum Kwadraat, Stichting Groen en Geluk en Sport en Welzijn en zijn geschikt voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar.

Met een allround aanbod aan sportieve, creatieve en culturele activiteiten wil de organisatie kinderen een leuke en actieve vakantie bezorgen, met voor ieder wat wils. Kinderen kunnen online aangemeld worden via: www.senw-lv.nl/evenementen. Hier vind je ook het overzicht van alles wat er te doen is met meer informatie per event. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via . Er wordt rekening gehouden met veiligheids- en hygiëneregels zodat iedereen een gezellige en gezonde herfstvakantie activiteit kan beleven.

Ook voor jongeren van 10-16 jaar worden er gave activiteiten verzorgd door de jongerenwerkers van SenW tussen 27 december en 3 januari. Van Escaperoom en Laser gamen tot een filmavond met spelletjes & pizza, bowlen & snacks, open inloop op Oudejaarsdag met spelletjes en oliebollen en kickboksend het nieuwe jaar in. “We hopen dat jongeren uit Leidschendam-Voorburg gezellig langskomen en meedoen aan onze activiteiten. Voor veel jongeren is het niet vanzelfsprekend om leuke uitjes te doen. We willen ze heel graag een leuke kerstvakantie bezorgen en een leuke eindejaarstijd meegeven met een positieve vibe.” – Veronique Ras, jongerenwerker SenW. Kijk voor meer informatie over de verschillende activiteiten op de website van Sport en Welzijn: www.senw-lv.nl. Voor de jongeren activiteiten kun je je opgeven tijdens inloopmiddagen op dinsdag en donderdag van 15:00–17:00 uur.