Leuke sport en spel activiteiten voor jeugd in kerstvakantie

Nieuwsbericht - 10 januari 2022

Voor de jongere kinderen van 5 t/m 12 jaar organiseerde SenW samen met GoedBezig! diverse pleinsportactiviteiten tijdens de kerstvakantie, waaraan zo’n 250 kinderen hebben deelgenomen. Vanwege de lockdown en de vervroegde kerstvakantie zijn de buurtcoaches en combinatiefunctionarissen twee weken lang dagelijks actief geweest in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Zo konden kinderen lekker samen naar buiten en meedoen aan leuke sport en spel activiteiten.

De georganiseerde activiteiten uit het kerstvakantieboekje van de Brede School konden niet doorgaan. De buurtcoaches van SenW hebben een aangepast activiteiten programma opgezet voor kinderen van 5-12 jaar, passend binnen de coronamaatregelen. De buurtcoaches waren aanwezig om de activiteiten te begeleiden, zij namen attributen mee voor laagdrempelige recreatie.

Ook voor jongeren van 12-17 jaar werden er verschillende – corona proof – activiteiten verzorgd door de jongerenwerkers. Van marshmallows roosteren met warme chocomel tot sneakers pimpen en kerstbomen verzamelen, kijk voor meer informatie over de verschillende activiteiten op de Instagrampagina van het Jongeren Advies Punt: www.instagram.com/japteam_lv.