Locaties en Verhuur

In verschillende wijken in Leidschendam-Voorburg heeft SenW locaties die ook dienen als ontmoetingsplaats voor
wijkbewoners, verenigingen en organisaties. Naast onze eigen mensen zijn hier ook verschillende verenigingen en organisaties actief. Zij bieden buurtbewoners een uitgebreidactiviteiten aanbod. SenW verhuurt ruimtes aan groepen en instellingen uit Leidschendam-Voorburg.

Soorten activiteiten

Eén van de voorwaarden is dat de huur van een ruimte gekoppeld is aan een activiteit die helpt de samenleving in Leidschendam-Voorburg te helpen verbeteren. Denk hier bijvoorbeeld aan: cursussen, workshops, jongerenactiviteiten, hobby- en sportactiviteiten, vergaderingen van huiseigenaren, belangengroepen, spreekuren of dagopvang. 

Eenmalige verhuur

De ruimtes kunnen ook voor een dagdeel of incidenteel worden gehuurd. Zo is het voor organisaties en groepen met een kleiner budget ook mogelijk om hun activiteiten uit te voeren. 

Fransstraat

Op de Fransstraat 16 in Voorburg zijn veel verenigingen en organisaties actief zoals Boxing Group, Fox AOB, Vlietkinderen en DAK. Zoekt u een ruimte om iets te organiseren? Wij bieden verschillende ruimtes aan. 

Dobbelaan

Op de Dobbelaan 4 in Leidschendam worden veel activiteiten georganiseerd.
Wilt u iets organiseren? Een vergadering, workshop of sportles? Er zijn verschillende ruimtes die u kunt huren. 

Sociaal Netwerk Punt

Het Sociaal Netwerk Punt staat voor verbinden, werken en ontmoeten. Het SNP is geschikt voor alle sociale en zorgpartners in Leidschendam-Voorburg als bijvoorbeeld werkplek, vergaderen of client gesprekken. 

Voorwaarden en huisregels

Bij verhuur wordt een gebruikersovereenkomst opgesteld waarin de voorwaarden en afspraken genoteerd staan. 

Partners en verhuurders 

Werkplein, UWV, LV Boxing, Boxing Group, Small Steps, Gehandicaptenplatform, Moedercentrum, Centrum Jeugd en Gezin, DAK, Vlietkinderen, Breicafé, Groenteam De Heuvel, ROC, Gehandicapte Zwemvereniging, Vluchtelingen Werk, IBCE, Buurt MV, Stichting Jeugdzorg, Jongeren Interventie Team, EQ Lent, Jongeren Informatiepunt, WOEJ, Buurtkamer en Jongeren in de Lift.

Agenda 

Geen evenementen gevonden!