Maak kennis met cultuur bij het Pop-Up Atelier in Leidschendam

Nieuwsbericht - 11 februari 2020

Op zaterdag 15 februari worden de lokalen van Sport en Welzijn aan de Dobbelaan 4 voor de tweede keer ingericht tot een echt Pop-Up Atelier. Maakt kennis met het cultuuraanbod dat de gemeente rijk is. Er worden tussen 14:00 en 16:00 uur vier verschillende workshops aangeboden. Ervaring is niet nodig, iedereen is welkom!

 • Workshop: Fotowandeling door Remco Zwinkels
  Pak je camera en wandel mee! Tijdens deze workshop gaan we er op uit onder leiding van fotograaf Remco Zwinkels. Je krijgt tips en tricks voor het maken van de mooiste foto. Aan het eind van de workshop bekijken we elkaars werk. Neem je eigen camera mee en loop gezellig mee!
  Kosten: gratis
 • Workshop: Pastel Portret Tekenen door Elske Wilton
  Wil jij leren hoe je een echt portret tekent? In deze workshop leer je middels simpele technieken portrettekenen met pastelkrijt. Neem een foto mee van jezelf of iemand anders die je graag wilt tekenen!
  Kosten: €3,50
 • Workshop: Monoprint door Helene Doornebal
  In deze creatieve workshop onder leiding van een professionele kunstenares leer je alles over deze druktechniek en ga je natuurlijk ook zelf lekker aan de slag!
  Kosten: €5,-
 • Workshop: Japans boekbinden door Atelier Melinda
  Tijdens de workshop Japans boekbinden maken we een boekje met blanco pagina’s dat je als reisdagboek kunt gebruiken of als geschenk voor iemand anders! Je hebt geen ervaring nodig: iedereen is welkom en alle benodigde materialen zullen aanwezig zijn.
  Kosten: €5,-

 Aanmelden

Het Pop-Up Atelier is onderdeel van de Sport en Cultuurkaart. Aanmelden kan via www.sportencultuurkaart.net. Door op de link van de workshop te klikken kom je op de juiste pagina om je aan te melden. Omdat de workshops tegelijkertijd plaatsvinden is het mogelijk om je maar voor één in te schrijven. Wees er snel bij om verzekerd te zijn van een plekje! Het Pop-Up Atelier is voor 18 jaar en ouder.