Nationale Sportweek 2020: Sport Doet Iets Met Je!

Nieuwsbericht - 24 september 2020

Op maandag 21 september werd de Nationale Sportweek 2020 officieel geopend tijdens de Ouderengym door wethouder Stemerdink. Dankzij het prachtige weer kon deze activiteit buiten plaatsvinden. De Ouderengym is niet alleen een mooi moment om in beweging te komen, de gym is ook een gezellige bijeenkomst en voor de deelnemers een manier om sociale contacten op te doen. Tijdens haar openingsspeech vertelde de wethouder over het belang van sport en beweging voor elke leeftijdsgroep. Het werkt stimulerend, geeft energie en houd je gezond!

Daarna voegde zij de daad bij het woord en deed mee met een deel van de gymoefeningen begeleid door Jacqueline Schouten van Gymnova Gymnastiek. Nadine Stemerdink noemde de oefeningen ‘best pittig’ en dankte alle medegymnasten voor de mentale support en hun enthousiasme en de Stichting Duivenvoorde voor het faciliteren van deze wekelijks terugkerende activiteit.

Ook SenW draagt hieraan bij door het actief geven van sport- en bewegingslessen voor alle leeftijden via onder andere de Sport en Cultuurkaart. Met de Sport en Cultuurkaart kunnen inwoners uit alle doelgroepen bij diverse verenigingen een of meerdere proeflessen volgen.

Sport doet iets met je; kom in beweging!
En ga naar www.sportencultuurkaart.net om je aan te melden voor jouw gratis proefles!

De foto is gemaakt door Michel Groen.