Online platform Flipgrid laat Brede School activiteiten toch doorgaan!

Nieuwsbericht - 9 april 2020

In deze spannende en wat vreemde tijden stimuleren wij vanuit Sport en Welzijn kinderen, jongeren en hun ouders om zich te blijven ontwikkelen en talenten te laten zien. De real-life activiteiten van de Brede School kunnen we helaas niet doen in hun oorspronkelijke vorm. Toch blijven we het aanbod van de verschillende sportieve en culturele activiteiten aanbieden. Alleen anders dan je van ons gewend bent! Wij gaan mee in de digitale versnelling en lanceerden afgelopen week met trots ons aanbod op Flipgrid.

Op dit online platform publiceren wij wekelijks (tot 1 juni) op maandag tot en met vrijdag een nieuwe activiteit. Meester Jan-Willem leert je bijvoorbeeld tekenen met Snapchat of Streetdance Juf Chantal een leuke dans.

Programma deze week:
• Maandag: Bootcamp met Sergio en Spreekwoordelijke Kunstles van Eva
• Dinsdag: Streetdance met Juf Chantal / De gezonde tip van Goedbezig! LV
• Woensdag: Capoeira met Meester Arnold
• Donderdag: knutselen met Juf Karin Tin Tin/ De gezonde tip van Goedbezig! LV
• Vrijdag: Tekenen met Snapchat van meester Jan-Willem

Hoe kun je meedoen?
Via deze link kom je bij het overzicht van het lesaanbod. Klik op een activiteit die je aanspreekt en volg de instructies in het filmpje. Heb je een mooie creatie gemaakt of lekker meegedaan, laat dan een leuke reactie achter met een foto of filmpje. Meedoen is gratis! Kijk voor het volledige programma op https://flipgrid.com/bredeschool

Zappsport @ Home videos met Nathan Rutjes
Als extraatje uploaden wij elke dag de Zappsport@home video van Nathan Rutjes en zijn zoon Lavezzi om lekker in beweging te blijven. Vind je het leuk om jouw voortuitgang te delen? Gebruik dan de hashtags #zappsportathome #bredeschoolopafstand.