Oproep aan verenigingen en instanties voor inloopochtend Oekraïense vluchtelingen

Nieuwsbericht - 14 april 2022

 

Op vrijdag 29 april organiseert Sport en Welzijn bij Forum Sport een inloopochtend met verschillende activiteiten voor vluchtelingen uit Oekraïne. Tijdens deze ochtend kunnen zij kennis maken met het sportieve, culturele en creatieve aanbod in de gemeente Leidschendam-Voorburg en zich inschrijven voor een activiteit of sport. Verenigingen en instanties uit de gemeente kunnen hun activiteiten aanbieden. SenW zoekt verenigingen en instanties die sportieve, creatieve en culturele activiteiten aan willen bieden tijdens deze ochtend.

De inloop is van 9.00 tot 12.00 uur en bedoeld voor kinderen, jongeren en volwassenen. Er zijn tolken aanwezig die kunnen helpen met vertalen. SenW en de gemeente Leidschendam-Voorburg willen een bijdrage leveren aan het welzijn van vluchtelingen door het aanbieden van sportieve, creatieve en culturele activiteiten in samenwerking met verenigingen en instanties. De gemeente stelt een vergoeding beschikbaar voor het aanbieden van activiteiten.

Voor meer info en het aanmelden van een activiteit kan contact worden opgenomen met Henk van Dorp van SenW: . Locatie: Voetbalvereniging Forum Sport, Prins Bernhardlaan 242 in Voorburg.