Ouderen Bewegen erop los bij de Balkon Beweegdag!

Nieuwsbericht - 8 juni 2021

 

De eerste Balkon Beweegdag voor ouderen in Leidschendam-Voorburg was een hit!

 

Op 7 juni werd deze dag voor het eerst georganiseerd in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Bewoners gingen uit hun dak en genoten volop van het beweeg evenement. Bij drie ouderen wooncentra, te weten Stichting Duivenvoorde, Florence de Mantel en Mariënpark was SenW aanwezig om met de ouderen te bewegen. Dit deden zij samen met Ouderengym, Gymnova Gymnastiek, Fysiotherapie Klaverweide, de Flatcoach van Vidomes en het Nationaal Ouderenfonds. Het evenement telde ruim 100 enthousiaste deelnemers op de verschillende locaties.

“Ik heb een hele fijne middag gehad, fijne mensen om mij heen en ik heb echt genoten.”

“het had van mij nog wel langer mogen duren, het was heel leuk!”

“Jeetje wat leuk dat SenW dit doet! Dit is toch prachtig!”

– aldus de bewoners.

Combinatiefunctionaris ouderen Joyce van Sport en Welzijn kijkt terug op een zeer geslaagde dag en wil het volgend jaar weer gaan doen. “We doen ook wekelijks ouderengym op de locaties en deze dag sluit hier perfect op aan. We pakken graag mogelijkheden aan om met deze doelgroep actief bezig te zijn.” – Joyce van der Sloot SenW.

Bent u tijdens de nationale Balkon Beweegdag enthousiast geworden? Kom dan een keer gratis meedoen bij ouderengym op één van de locaties. Kijk voor meer informatie op de website: www.senw-lv.nl/ouderengym.

 

Bekijk hier het filmpje dat LVTV van de Balkon Beweegdag heeft gemaakt.