Over SenW

Activeren en stimuleren; van jong tot oud! Samen sterk met iedereen. We combineren de kracht van de samenleving met de kennis en expertise van onze partners in het werkveld. SenW verbindt en weet de krachten sport en welzijn te bundelen. Iedere inwoner van Leidschendam-Voorburg verdient een kans naar eigen talent mee te doen met inspirende en gezonde activiteiten. 

Onze strategie

  • SenW initieert waar nodig en wenselijk initiatieven om deze op termijn over te dragen aan de samenleving;
  • Kiest voor zelfredzaamheid om daarmee een veilige en kansrijke omgeving te creëren voor burgers waarin zij hun talenten (verder) kunnen ontwikkelen;
  • Is een duurzame organisatie en werkt vanuit respect voor de omgeving waarin we leven en de menselijke waarden;
  • Laat opbrengsten (zowel financieel als in concrete resultaten) terugvloeien naar de samenleving;
  • Verbindt organisaties voor ontmoeting, het bevorderen van participatie, talentontwikkeling en/of ondernemerschap.

Werken bij SenW

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Stages

Zet jij je graag in voor de samenleving en ben jij op zoek naar een zelfsturende organisatie waar jij jouw talent volledig tot bloei kunt laten komen? Wij zijn ook altijd op zoek naar nieuwe stagiaires cultuur, sport of andere opleidingsgebieden (mbo/hbo), dus mocht jij een kans zien om onze organisatie te versterken dan kun jij mailen naar .

 

Wie is wie?

We combineren de kracht van de samenleving met de kennis en expertise van onze partners in het werkveld. SenW verbindt en weet de krachten sport en welzijn te bundelen. 

Benieuwd wie bij SenW dit allemaal voor je doen?

Agenda 

Geen evenementen gevonden!