Over SenW

Samen sterk met iedereen.
Activeren en stimuleren, van jong tot oud!

We combineren de kracht van de samenleving met de kennis en expertise van onze partners in het werkveld. SenW verbindt en weet de krachten sport en welzijn te bundelen. Iedere inwoner van Leidschendam-Voorburg verdient een kans naar eigen talent mee te doen met inspirende en gezonde activiteiten.

Wie is wie?

We werken bij SenW samen voor elkaar, met elkaar om inwoners van Leidschendam-Voorburg te stimuleren, motiveren en te ondersteunen op het gebied van sport, cultuur en welzijn. Dit doen we met een super leuk team van buurtcoaches, verenigingsondersteuners, jongerenwerkers, combinatiefunctionarissen, welzijn en sociaal beheer medewerkers. Wil jij weten wie wie is? Neem een kijkje.

Onze strategie

  • SenW initieert waar nodig en wenselijk initiatieven om deze op termijn over te dragen aan de samenleving;
  • Kiest voor zelfredzaamheid om daarmee een veilige en kansrijke omgeving te creëren voor burgers waarin zij hun talenten (verder) kunnen ontwikkelen;
  • Is een duurzame organisatie en werkt vanuit respect voor de omgeving waarin we leven en de menselijke waarden;
  • Laat opbrengsten (zowel financieel als in concrete resultaten) terugvloeien naar de samenleving;
  • Verbindt organisaties voor ontmoeting, het bevorderen van participatie, talentontwikkeling en/of ondernemerschap.

Jaarverslag 2021

Werken bij SenW

Stage lopen bij SenW

Zet jij je graag in voor de samenleving en ben jij op zoek naar een leerzame, zelfstandige stageplek waar jij jouw talent tot bloei kunt laten komen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe stagiaires binnen sport, cultuur en welzijn (mbo/hbo), lijkt het jou leuk om onze organisatie te versterken? Mail ons:

Agenda 

Geen evenementen gevonden!