Projecten

SenW zet zich bewust in voor alle wijkbewoners van Leidschendam-Voorburg en organiseert en initieert daarom verschillende activiteiten met een hoog sociaal karakter. SenW vindt het belangrijk dat wijkbewoners optimaal ondersteund worden om maatschappelijk te participeren.

Ouders van de Wijk

Op diverse plaatsen in de wijk worden momenten gecreëerd waar SenW contact maakt met de Ouders van de Wijk. Wij ontmoeten hen bijvoorbeeld in de moestuin, bij open inlopen, tijdens taalstages of in het Ruilhuis. 

De Jeugsupporter

SenW adviseert en ondersteunt sportverenigingen die een positieve bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van spelers en hun ouders. Die lessen nemen zij uiteraard ook mee buiten het sportveld.

VOSS

Bij het VOSS project – Versterken Ouders Samen Sterk – ondersteunen wij statushouders op hun pad richting maatschappelijke participatie. Door bijeenkomsten te organiseren waar bijvoorbeeld kookles wordt gegeven komen wij in contact met deze wijkbewoners.

Social Fit School

Jongeren <18 die dreigen uit te vallen op school of voortijdig hun opleiding verlaten eworden bij Social Fit School ondersteund, begeleid en geactiveerd om weer de regie over hun toekomstplannen te krijgen.

Social Fit Work

Social Fit Work heeft als missie (jong-)volwassenen tot en met 18 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt fysiek in beweging te brengen, door middel van divers sportaanbod. Binnen drie maanden zijn zij fit genoeg om aan het werk te gaan.

Agenda 

Geen evenementen gevonden!