Projecten

SenW zet zich bewust in voor alle wijkbewoners van Leidschendam-Voorburg en organiseert en initieert daarom verschillende activiteiten met een hoog sociaal karakter. SenW vindt het belangrijk dat wijkbewoners optimaal ondersteund worden om maatschappelijk te participeren.

Dam Project

Bij het Dam project werken wij samen met Vluchtelingenwerk, Woej en Kwadraad om statushouders te ondersteunen op hun pad richting maatschappelijke participatie. Door bijeenkomsten te organiseren waar bijvoorbeeld kookles wordt gegeven komen wij in contact met deze wijkbewoners. Zo kunnen wij hen helpen en aan de hand nemen tijdens hun zoektocht naar bijvoorbeeld een zinvolle dagbesteding, taalondersteuning en uiteindelijk een vaste baan.

Ouders van de Wijk

Op diverse plaatsen in de wijk worden momenten gecreëerd waar Senw contact maakt met de ouders van de wijk. Wij ontmoeten hen bijvoorbeeld in de moestuin, bij open inlopen en aerobics. Wij doen dit in samenwerking met het Spel en Opvoedpunt en het maatschappelijk werk en zijn hierdoor in staat te signaleren en activeren.

 

Agenda 

Geen evenementen gevonden!