Aerobics

Een keer in de twee weken is er een sportles voor alleen vrouwen in de wijk Prinsenhof. De deelnemende vrouwen hebben verschillende etnische achtergronden. Zij dragen in het dagelijks leven veelal bedekkende kleding en/of hoofddoek, maar sporten graag zonder deze te dragen. Tijdens deze lessen worden zij professioneel begeleid door een instructrice en geadviseerd over gezonde voeding. De ruimtes kunnen worden afgesloten waardoor de les in een veilige omgeving te volgen is. De kinderen van de deelneemsters worden opgevangen door vrijwilligsters in een andere ruimte.

De lessen worden ook ingezet om dichter bij de doelgroep te komen waardoor wij in staat zijn hen te helpen met zaken die niet alleen sport en voeding betreft. Wij ondersteunen hen waar nodig. De samenkomsten zorgen daarnaast voor sociale cohesie in de wijk en het gevecht tegen eenzaamheid. 

Locaties en tijden:

Nader te bepalen. 

   

  Agenda Sport en Cultuur

  Geen evenementen gevonden!

  Een gezellige plek waar moeders bij elkaar komen

  Cuddle en Care is een project om sociaal contact voor jonge moeders te ondersteunen.

  Je bent niet alleen

  Cuddle & Care biedt een gezellige plek waar beginnende moeders bij elkaar kunnen komen. Er kan veel op je afkomen als je moeder wordt of bent, zeker als je op jonge leeftijd moeder wordt. Tijdens de Cuddle en Care samenkomst kun je praten met andere moeders en je ervaringen delen.

  Professionele ondersteuning

  Er is begeleiding van een professional die je kan helpen bij o.a. financiële zaken en dingen als hechting. Je kunt ook andere vragen stellen.

  Waneer en waar

  • Elke maandag - start 13 mei 2024
  • 10.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
  • Spel en Opvoedpunt - IKC de Waterlelie - Prinsenhof 4 Leidschendam