Inloop

Twee keer per week is het inloopspreekuur op twee verschillende locaties in Leidschendam-Voorburg. We hebben de inloop samengevoegd met het Project “Ouders van de Wijk” om de aanwezigen kennis te laten maken. Bij een volgend bezoek draaien deelnemers mee in bijvoorbeeld het bereiden van een maaltijd.

De inloop zorgt voor maatwerk waar nodig, preventie, vroeg signalering, zelfredzaamheid, het verruimen van het sociale netwerk, de beheersing van de Nederlandse taal en participatie. Er komen op beide locaties Marokkaanse en Turkse vrouwen die al een tijdje in Nederland wonen. Zij bieden onder andere praktische ondersteuning aan bezoekers met verschillende etnische achtergronden zoals: Eritrea, Afghanistan, Somalië en Syrië. Samen zorgen wij ervoor dat een ieder zich welkom voelt ongeacht afkomst.

Tijdens deze activiteit is er een AB’er van SenW, een SMD’er van Kwadraad en een PGM’er van Vlietkinderen aanwezig. In gesprek met de aanwezige kan men advies geven en of hulpvragen beantwoorden. Denk hierbij aan opvoedvragen, belasting/toeslagen, onderwijs ect..

Locaties en tijden:
Dinsdagmiddag 13:15 uur tot 15:15 uur
Dobbelaan 4, Leidschendam
Vanwege Corona geen activiteit

Donderdagmiddag 13.15 – 15.15 uur
Fransstraat 16, Voorburg
Vanwege Corona geen activiteit

     

    Agenda Sport en Cultuur

    Geen evenementen gevonden!