Roze Olifant: Kunst workshops online!

Nieuwsbericht - 21 april 2020

Sport en Welzijn organiseert in samenwerking met GGZ Rivierduinen, Stichting Fonteynenburg en Woej het Roze Olifant project voor kwetsbare mensen in de gemeente.

Het Roze Olifant project gaat, nu er geen fysieke workshops gegeven worden, digitale kunstlessen verzorgen voor kwetsbaren in de samenleving. In de lessen wordt gewerkt met materialen die iedereen zelf in huis heeft. In samenwerking met Atelier Juliette Pestel ga je in vier weken aan de slag met jouw fotocollage. Het thema is thema ‘Superhelden, over kracht en kwetsbaarheid!’.

Nu we geen fysieke workshops kunnen geven is dit belangrijk voor onze doelgroep. Het is een leuke en educatieve workshop waar je via een kunstvorm over emoties, kracht en kwetsbaarheid kunt nadenken tijdens het uitvoeren. Samen bezig blijven en je creativiteit aanspreken is nu, meer dan ooit, een fijne bezigheid en brengt je in contact met anderen.

Tot 6 mei komt er iedere donderdag een video online met een nieuwe les. Deze is toegankelijk voor iedereen. De lessen zijn vooraf opgenomen en je kunt de lessen volgen wanneer jij wilt!

Als je geïnteresseerd bent om mee te doen ga dan naar www.flipgrid.com/rozeolifant en bekijk het introductiefilmpje alvorens je aan de lessen begint. Heb je vragen stel deze dan onder de video door op de groene plus te drukken onder het filmpje.