Sport en Cultuur 

SenW ontwikkelt en organiseert verschillende activiteiten op het gebied van sport en cultuur. Alle inwoners van Leidschendam-Voorburg mogen meedoen; jong en oud! We werken daarvoor samen met lokale organisaties, scholen en aanbieders. 

Vertrouwde gezichten

SenW werkt met multidisciplinaire wijkteams. Deze bestaan uit jongerenwerkers, buurtcoaches en combinatiefunctionarissen. Zij zijn de vaste en vertrouwde gezichten in de wijk voor de jeugd, hun ouders en andere wijkbewoners. Het team maakt gebruik van de aanwezige faciliteiten in de wijk en zoekt daarbij de samenwerking op met andere partners.

Cultuuractiviteiten

Cultuur draagt bij aan de ontwikkeling van mensen van alle leeftijden. Om cultuur voor iedereen bereikbaar te maken treedt SenW op als verbinder tussen scholen, aanbieders en instellingen.

JOGG / Goed Bezig!

Goed Bezig! streeft naar een gezonde levensstijl waar iedereen goed in zijn of haar vel zit. SenW organiseert activiteiten om een gezonde leefstijl onder te stimuleren.

Verenigingsondersteuning

SenW staat op diverse terreinen klaar voor sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg. We werken bij voorkeur vraaggericht waarbij wij ondersteunen, faciliteren, organiseren en adviseren.

Sportactiviteiten

Op verschillende locaties en momenten organiseren we uiteenlopende sportactiviteiten voor inwoners. Denk hierbij aan de Nationale Sportweek, De Schoolsport Olympiade of de Vlietawards.

Maatschappelijk Betrokken

SenW zet zich in voor alle inwoners van Leidschendam-Voorburg groepen in de samenleving. Genoeg bewegen is namelijk gezond voor lichaam en geest. Daarbij gaat het ook om de sociale cohesie om eenzaamheid tegen te gaan.

Sport en Cultuurkaart

Inwoners in Leidschendam-Voorburg kunnen zich met behulp van de Sport en Cultuurkaart op een laagdrempelige manier kennis maken met allerlei sport- en cultuuractiviteiten die Leidschendam-Voorburg te bieden heeft.

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!

Een gezellige plek waar moeders bij elkaar komen

Cuddle en Care is een project om sociaal contact voor jonge moeders te ondersteunen.

Je bent niet alleen

Cuddle & Care biedt een gezellige plek waar beginnende moeders bij elkaar kunnen komen. Er kan veel op je afkomen als je moeder wordt of bent, zeker als je op jonge leeftijd moeder wordt. Tijdens de Cuddle en Care samenkomst kun je praten met andere moeders en je ervaringen delen.

Professionele ondersteuning

Er is begeleiding van een professional die je kan helpen bij o.a. financiële zaken en dingen als hechting. Je kunt ook andere vragen stellen.

Waneer en waar

  • Elke maandag - start 13 mei 2024
  • 10.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
  • Spel en Opvoedpunt - IKC de Waterlelie - Prinsenhof 4 Leidschendam