Cultuuractiviteiten

SenW, en in het bijzonder onze Combinatiefunctionarissen Cultuur, zet zich bewust in voor alle wijkbewoners en gunt jong en oud leuke, leerzame en gezellige cultuuractiviteiten in de wijk. Voor verschillende doelgroepen organiseert SenW activiteiten. Zo maken wij cultuur voor iedereen toegankelijk! 

Open Monumentendag

Open Monumentendag is een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van ons cultureel erfgoed. 

CreActief 55+

Op deze sport- en cultuurdag kunnen senioren uit Leidschendam-Voorburg kennismaken met verschillende vormen van sport en cultuur.

BLOCKJAM

BLOCKJAM is een creatief en informatief festival voor jongeren, waarbij een kruisbestuiving plaatsvindt tussen kunst, cultuur en sport.

Project Roze Olifant

Het welzijnsproject de Roze Olifant biedt workshopreeksen aan die telkens één maand duren (kunstmaand). De lessenreeksen bieden ruimte voor de doelgroep om in hun eigen tempo regie te nemen over hun eigen kunstzinnige engagement.

Cultureel Zomerfestival

Jaarlijks vindt in het laatste weekend van augustus aan de Julianabaan in Voorburg het Cultureel Zomerfestival plaats. Tijdens dit festival maken bezoekers kennis met het rijke, culturele leven in Leidschendam-Voorburg. 

Sport en Cultuurkaart

De Sport en Cultuurkaart vormt een platform voor het sportieve en culturele aanbod binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het biedt inwoners een overzicht van laagdrempelige, betaalbare sportieve en culturele activiteiten aan.

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!