BLOCKJAM

BLOCKJAM is een creatief en informatief festival voor jongeren, waarbij een kruisbestuiving plaatsvindt tussen kunst, cultuur en sport. Het festival is voor en door jongeren dat tot stand komt in co-creatie met SenW. BLOCKJAM geeft jongeren de kans om hun eigen talent te ontdekken, te etaleren en verder te ontwikkelen.

BLOCKJAM

BLOCKJAM brengt jongeren, talenten, wijkorganisaties en het stadsdeel bij elkaar. Er is voor jongeren de mogelijkheid om vragen te stellen aan professionals op het gebied van vrijetijdsbesteding. Zo zijn er onder andere professionals aanwezig vanuit jongeren- en verenigingswerk en kan men in gesprek over het bereiken van een gezonde (werk)toekomst. 

Kijk voor meer informatie op www.blockjam-denhaag.nl

 

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!

Een gezellige plek waar moeders bij elkaar komen

Cuddle en Care is een project om sociaal contact voor jonge moeders te ondersteunen.

Je bent niet alleen

Cuddle & Care biedt een gezellige plek waar beginnende moeders bij elkaar kunnen komen. Er kan veel op je afkomen als je moeder wordt of bent, zeker als je op jonge leeftijd moeder wordt. Tijdens de Cuddle en Care samenkomst kun je praten met andere moeders en je ervaringen delen.

Professionele ondersteuning

Er is begeleiding van een professional die je kan helpen bij o.a. financiële zaken en dingen als hechting. Je kunt ook andere vragen stellen.

Waneer en waar

  • Elke maandag - start 13 mei 2024
  • 10.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
  • Spel en Opvoedpunt - IKC de Waterlelie - Prinsenhof 4 Leidschendam