CreActief 55+

Op deze sport- en cultuurdag kunnen 55+ inwoners uit Leidschendam-Voorburg kennismaken met verschillende vormen van sport en cultuur. Gediplomeerde coaches en docenten van sport- en kunstinstellingen verzorgen een divers aanbod voor 55-plussers. Naast een eerste kennismaking met het verenigingsleven, vormt de dag tevens een moment om gezellig samen te komen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Meedoen

Wij organiseren verschillende CreActief momenten voor 55+ inwoners van Leidschendam-Voorburg. Zoekt u een manier om fit en vitaal te blijven? Met diverse sportactiviteiten is dat bij CreActief 55 plus mogelijk. Er zijn ook culturele activiteiten om de creatieve geest verder te ontwikkelen. 

Jaarlijks worden er vier CreActief Sport en Cultuurdagen georganiseerd. De activiteiten beginnen in de ochtend bij Westvliet (Westvlietweg 55, Den Haag). Deze locatie beschikt over voldoende ruimte en nette sportruimtes.

Aanmelden
Om deel te nemen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via .

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!

Een gezellige plek waar moeders bij elkaar komen

Cuddle en Care is een project om sociaal contact voor jonge moeders te ondersteunen.

Je bent niet alleen

Cuddle & Care biedt een gezellige plek waar beginnende moeders bij elkaar kunnen komen. Er kan veel op je afkomen als je moeder wordt of bent, zeker als je op jonge leeftijd moeder wordt. Tijdens de Cuddle en Care samenkomst kun je praten met andere moeders en je ervaringen delen.

Professionele ondersteuning

Er is begeleiding van een professional die je kan helpen bij o.a. financiële zaken en dingen als hechting. Je kunt ook andere vragen stellen.

Waneer en waar

  • Elke maandag - start 13 mei 2024
  • 10.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
  • Spel en Opvoedpunt - IKC de Waterlelie - Prinsenhof 4 Leidschendam