Cultureel Zomerfestival

Jaarlijks vindt in het laatste weekend van augustus aan de Julianabaan in Voorburg het Cultureel Zomerfestival plaats. Tijdens dit festival maken bezoekers kennis met het rijke, culturele leven in Leidschendam-Voorburg. Op het Cultureel Zomerfestival krijgen lokale kunst- en cultuuraanbieders een kans om hun aanbod te promoten.

Jeugdplein

In 2016 coördineerden de cultuurcoaches van SenW voor het eerst het Jeugdplein: het activiteitenplein voor kinderen op het Cultureel Zomerfestival. Op het Jeugdplein kunnen kinderen aan verschillende kunst- en cultuuractiviteiten deelnemen. Zo zijn er interactieve inloop-workshops, kan men deelnemen aan een culturele speurtocht over de informatiemarkt en wordt op het muziekpodium van het Jeugdplein een eigen programma getoond met optredens van lokale jeugdbands, dans- en muziekgroepen.

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!

Een gezellige plek waar moeders bij elkaar komen

Cuddle en Care is een project om sociaal contact voor jonge moeders te ondersteunen.

Je bent niet alleen

Cuddle & Care biedt een gezellige plek waar beginnende moeders bij elkaar kunnen komen. Er kan veel op je afkomen als je moeder wordt of bent, zeker als je op jonge leeftijd moeder wordt. Tijdens de Cuddle en Care samenkomst kun je praten met andere moeders en je ervaringen delen.

Professionele ondersteuning

Er is begeleiding van een professional die je kan helpen bij o.a. financiële zaken en dingen als hechting. Je kunt ook andere vragen stellen.

Waneer en waar

  • Elke maandag - start 13 mei 2024
  • 10.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
  • Spel en Opvoedpunt - IKC de Waterlelie - Prinsenhof 4 Leidschendam