Gezonde Leefomgeving

Een gedragsverandering tot een gezonde leefstijl begint bij een gezonde leefomgeving. Het uitgangspunt is dat je een gemakkelijke een gezonde keuze kunt maken in de sportkantine, schoolomgeving, kinderopvang of andere plaatsen waar kinderen en jongeren met voedingkeuzes te maken krijgen.

Gezonde omgevingen

Een gedragsverandering tot een gezonde leefstijl begint bij een gezonde leefomgeving. Het uitgangspunt is dat er een gemakkelijke keuze tot een gezonde keuze leidt. Het creëren van deze fysieke gezonde omgeving voor kinderen en jongeren wordt gedaan door Gezondere kantine, Gezondere School(omgeving), Gezondere Kinderopvang en een Gezondere omgeving bij allerlei evenementen in Leidschendam-Voorburg.

Al deze stimuleringen worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met Team:fit De Team:fit coaches kunnen ondersteunen bij omschakelen naar een gezonde sportomgeving. Dit betreft de gezondere kantine, rookvrij sportterrein en goed alcoholbeleid.

 

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!

Een gezellige plek waar moeders bij elkaar komen

Cuddle en Care is een project om sociaal contact voor jonge moeders te ondersteunen.

Je bent niet alleen

Cuddle & Care biedt een gezellige plek waar beginnende moeders bij elkaar kunnen komen. Er kan veel op je afkomen als je moeder wordt of bent, zeker als je op jonge leeftijd moeder wordt. Tijdens de Cuddle en Care samenkomst kun je praten met andere moeders en je ervaringen delen.

Professionele ondersteuning

Er is begeleiding van een professional die je kan helpen bij o.a. financiële zaken en dingen als hechting. Je kunt ook andere vragen stellen.

Waneer en waar

  • Elke maandag - start 13 mei 2024
  • 10.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
  • Spel en Opvoedpunt - IKC de Waterlelie - Prinsenhof 4 Leidschendam