Sportactiviteiten

SenW, en in het bijzonder onze Combinatiefunctionarissen Sport, zet zich bewust in voor alle wijkbewoners en gunt jong en oud sportieve activiteiten en beweging op eigen niveau. Voor verschillende doelgroepen organiseert SenW activiteiten. Zo maken wij sport en beweging voor iedereen toegankelijk! 

Nationale Sportweek

SenW en de gemeente Leidschendam-Voorburg doen daarom ieder jaar mee met de Nationale Sportweek. Dit jaar vindt de Nationale Sportweek in Leidschendam-Voorburg plaats van vrijdag 18 september tot en met zondag 27 september 2020.

Vlietawards

De gemeente, stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals, Vrijwilligerspunt en SenW organiseren ieder voorjaar  de Vlietawards Leidschendam-Voorburg. Met deze uitreiking vieren we successen .

Sport en Cultuurkaart

De Sport en Cultuurkaart vormt een platform voor het sportieve en culturele aanbod binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het platform biedt inwoners een overzicht van de laagdrempelige, betaalbare activiteiten waar ze aan deel kunnen nemen.

Uniek Sporten

Sporten of bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een beperking hebben dikwijls moeite een passende sport- of beweegactiviteit te vinden. Maar een handicap hoeft zeker geen belemmering te zijn. Iedereen moet kunnen sporten! 

Schoolsport Olympiade

Het grootste evenement dat SenW jaarlijks organiseert is de Schoolsport Olympiade. Basischoolteams uit Leidschendam-Voorburg strijden voor de titel Olympisch Schoolsport Kampioen. Jaarlijks doen er zo’n 2000 basisschoolleerlingen mee.

Sport-In

SenW organiseert ieder jaar in zowel de voorjaars- als herfstvakantie een Sport-In. De Sport-In is een gezellige sportdag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Leidschendam-Voorburg. Er zijn diverse sportclinics voor de jeugd, waaronder korfbal, judo en tennis.

4x4 Toernooi

Het 4×4 toernooi is een jaarlijks terugkerend sportevenement voor basisschoolleerlingen uit Leidschendam-Voorburg. Kinderen uit groep 5 t/m 8 spelen bij het voetbal in teams van minimaal vier en maximaal zes spelers en één vliegende keep.

MultiSport

Sport en Welzijn biedt basisschoolkinderen het MultiSport programma aan. Met dit lidmaatschap doe je drie tot vijf sporten in één (afhankelijk van het aantal verenigingen). Ook meedoen? Klik dan op de button!

Ouderengym

SenW organiseert in samenwerking met gymnastiekverenigingen AVGV en Gymnova en tafeltennisvereniging VVV iedere week op meerdere locaties ouderengym. Een speciaal beweeguurtje voor ouderen in Leidschendam-Voorburg.

CreActief 55+

Samen met Westvliet Family Sports & Health organiseert Sport en Welzijn verschillende CreActief momenten voor 55+ inwoners van Leidschendam-Voorburg.  Een combinatie van creatief en sportief houd uw lichaam en geest vitaal!

Vitality Club

Buiten op Fitplaats ‘t Loo in beweging komen met andere buurtgenoten onder leiding van Marko! Iedere maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 11.00 uur.  Vrije inloop! Slecht weer? Neem contact op met Marko via 06 348 80 027.

SportApp

Met de SportApp kunnen kinderen en jongeren gratis of tegen een kleine vergoeding meedoen met losse trainingen van verschillende sportverenigingen in de regio. Ook meedoen met bijvoorbeeld voetbal, boxen of korfbal?  Via de button vind je meer informatie! 

Beweegkriebels

Voor peuters uit Leidschendam-Voorburg organiseert SenW Beweegkriebels, speelse beweeglessen voor 1,5 tot 4-jarigen. Tijdens de beweeglessen gaan de kinderen lekker een half uurtje samen springen, dansen, rollen en rennen.

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!