4×4 Toernooi

Het 4×4 toernooi is een jaarlijks terugkerend sportevenement voor basisschoolleerlingen uit Leidschendam-Voorburg. Kinderen uit groep 5 t/m 8 spelen in teams van minimaal vier en maximaal zes spelers.  Inschrijven gaat via het aanmeldformulier dat in september door SenW op alle basisscholen in Leidschendam-Voorburg uitgedeeld wordt.

Het toernooi

De kinderen verzinnen zelf een leuke naam voor hun 4×4 voetbalteam. Er wordt bij inschrijving geen onderscheid gemaakt tussen geoefende en ongeoefende teams. Bij het voetbaltoernooi is er naast een jongenspoule ook een meisjespoule. Het is voor meisjes toegestaan om mee te spelen bij de jongens, omgekeerd geldt dit echter niet.  

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!

Een gezellige plek waar moeders bij elkaar komen

Cuddle en Care is een project om sociaal contact voor jonge moeders te ondersteunen.

Je bent niet alleen

Cuddle & Care biedt een gezellige plek waar beginnende moeders bij elkaar kunnen komen. Er kan veel op je afkomen als je moeder wordt of bent, zeker als je op jonge leeftijd moeder wordt. Tijdens de Cuddle en Care samenkomst kun je praten met andere moeders en je ervaringen delen.

Professionele ondersteuning

Er is begeleiding van een professional die je kan helpen bij o.a. financiële zaken en dingen als hechting. Je kunt ook andere vragen stellen.

Waneer en waar

  • Elke maandag - start 13 mei 2024
  • 10.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
  • Spel en Opvoedpunt - IKC de Waterlelie - Prinsenhof 4 Leidschendam