Vlietawards

De gemeente, stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals, Vrijwilligerspunt en SenW organiseren ieder voorjaar de verkiezing van de Vlietawards Leidschendam-Voorburg. Met deze uitreiking vieren we successen in de gemeente op het gebied van sport en vrijwilligers. De prijzen zijn bedoeld voor succesvolle inwoners en organisaties. De gemeente stelt hiervoor een speciale jury samen, die uit de genomineerden de winnaars kiest.

Sport- en beweeggemeente

De uitreiking van de Vlietawards sluit aan op de ambitie van Leidschendam-Voorburg zich te onderscheiden als dé sport- en beweeggemeente van Nederland. Het in het zonnetje zetten van sporters en teams met een prijs is een concrete uitwerking van de sport- en beweegvisie van de gemeente. Die visie is opgesteld in samenspraak met sportclubs, maatschappelijke organisaties en onderwijspartners. Eén van de speerpunten uit deze visie is gezondheidsbevordering van de inwoners van Leidschendam-Voorburg.

Uitreiking

De uitreiking vindt dit jaar hoogstwaarschijnlijk plaats bij het Gemeentehuis van Leidschendam. Sport is een onderdeel van de Vlietawards. 

Website

Alles over de Vlietawards Leidschendam-Voorburg, een overzicht van alle winnaars en een foto-impressie van de uitreiking is te vinden op vlietawards.nl. Via deze site kunnen inwoners van Leidschendam-Voorburg ook stemmen op hun favoriete kandidaat.

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!

Een gezellige plek waar moeders bij elkaar komen

Cuddle en Care is een project om sociaal contact voor jonge moeders te ondersteunen.

Je bent niet alleen

Cuddle & Care biedt een gezellige plek waar beginnende moeders bij elkaar kunnen komen. Er kan veel op je afkomen als je moeder wordt of bent, zeker als je op jonge leeftijd moeder wordt. Tijdens de Cuddle en Care samenkomst kun je praten met andere moeders en je ervaringen delen.

Professionele ondersteuning

Er is begeleiding van een professional die je kan helpen bij o.a. financiële zaken en dingen als hechting. Je kunt ook andere vragen stellen.

Waneer en waar

  • Elke maandag - start 13 mei 2024
  • 10.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
  • Spel en Opvoedpunt - IKC de Waterlelie - Prinsenhof 4 Leidschendam