Verenigingsondersteuning

SenW ondersteunt sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld door leerzame bijeenkomsten te organiseren of door initiatieven te ondersteunen waarvan een vereniging tot bloei en het ledenaantal groeit. 

Helpdesk

De Helpdesk Verenigingsondersteuning is een speciale vraagbaak voor sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg. Vrijwilligers van sport- en beweegaanbieders kunnen hier al hun vragen stellen over zaken zoals ledenwerving, vrijwilligersbeleid of sponsoring.

Sportnetwerkcafé

SenW organiseert tweemaal per jaar een Sportnetwerkcafé. Dit is toegankelijk voor alle sportverenigingen in gemeente Leidschendam-Voorburg. Op deze avond komen de verenigingen en andere sport- en beweegpartijen samen om het verenigingsleven te bespreken en versterken.

MultiSport

SenW biedt basisschoolkinderen het MultiSport programma aan. Met dit lidmaatschap doe je drie tot vijf sporten in één (afhankelijk van het aantal verenigingen). Als vereniging ook aansluiten bij MultiSport? 

Nieuwsbrief

Wil je als vrijwilliger via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws omtrent verenigingsondersteuning? 

* Verplichte velden

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!