Helpdesk

De Helpdesk Verenigingsondersteuning is een speciale vraagbaak voor sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg. Vrijwilligers van sport- en beweegaanbieders kunnen hier al hun vragen stellen over zaken zoals ledenwerving, vrijwilligersbeleid of sponsoring. Met de Helpdesk kan SenW vrijwilligers van sportverenigingen in de gemeente Leidschendam-Voorburg nog beter van dienst zijn.

Vraagbaak

SenW heeft veel ervaring op het gebied van de organisatie van sportverenigingen. Wij kunnen helpen met vragen zoals: Hoe maken we onze sportkantine gezonder? Hoe kunnen we gekoppeld worden aan een andere vereniging? Maar ook de vraag: Hoe krijgen we meer leden uit een bepaalde leeftijdscategorie? 

Bereikbaarheid

De Helpdesk Verenigingsondersteuning is doordeweeks bereikbaar via

Helpdesk

Miriam

Helpdesk

Helpdesk

Joyce

Helpdesk

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!

Een gezellige plek waar moeders bij elkaar komen

Cuddle en Care is een project om sociaal contact voor jonge moeders te ondersteunen.

Je bent niet alleen

Cuddle & Care biedt een gezellige plek waar beginnende moeders bij elkaar kunnen komen. Er kan veel op je afkomen als je moeder wordt of bent, zeker als je op jonge leeftijd moeder wordt. Tijdens de Cuddle en Care samenkomst kun je praten met andere moeders en je ervaringen delen.

Professionele ondersteuning

Er is begeleiding van een professional die je kan helpen bij o.a. financiële zaken en dingen als hechting. Je kunt ook andere vragen stellen.

Waneer en waar

  • Elke maandag - start 13 mei 2024
  • 10.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
  • Spel en Opvoedpunt - IKC de Waterlelie - Prinsenhof 4 Leidschendam