Sportnetwerkcafé

SenW organiseert tweemaal per jaar een Sportnetwerkcafé. Dit is toegankelijk voor alle sportverenigingen in gemeente Leidschendam-Voorburg. Het doel van de avond is dat sportverenigingen en andere sport- en beweegpartijen met elkaar in contact komen. Ze wisselen kennis uit en kunnen elkaar daardoor in de toekomst sneller vinden. Daarnaast bespreekt SenW onderwerpen die te maken hebben met hun maatschappelijke rol in de gemeente.

Organiseren?

In de nieuwe vorm van het voormalige Sportcafé ligt de nadruk nog meer op netwerken. Bij iedere editie van het Sportnetwerkcafé staat een ander thema centraal. De bijeenkomst wordt vaak bij een sportvereniging in Leidschendam-Voorburg gehouden.

Wil jij het Sportnetwerkcafé ook eens bij jouw sportvereniging organiseren? Neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!

Een gezellige plek waar moeders bij elkaar komen

Cuddle en Care is een project om sociaal contact voor jonge moeders te ondersteunen.

Je bent niet alleen

Cuddle & Care biedt een gezellige plek waar beginnende moeders bij elkaar kunnen komen. Er kan veel op je afkomen als je moeder wordt of bent, zeker als je op jonge leeftijd moeder wordt. Tijdens de Cuddle en Care samenkomst kun je praten met andere moeders en je ervaringen delen.

Professionele ondersteuning

Er is begeleiding van een professional die je kan helpen bij o.a. financiële zaken en dingen als hechting. Je kunt ook andere vragen stellen.

Waneer en waar

  • Elke maandag - start 13 mei 2024
  • 10.30 - 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
  • Spel en Opvoedpunt - IKC de Waterlelie - Prinsenhof 4 Leidschendam