Kunst wandeling Voorburg - Roze Olifant

Een zelf te lopen kunstwandeling door Leidschendam en Voorburg

Kunstwandeling Voorburg
Een leuke interactieve kunstwandeling van ongeveer 1 uurtje door Voorburg waar je zelfstandig kunstwerken in de openbare ruimte gaat opzoeken. Op de route krijg je informatie over kunstwerken en bij sommige kunstwerken ga je zelf nadenken over de intentie van de kunstenaar of het kunstwerk. Deze leuke interactieve kunstwandeling is ontwikkeld voor het Roze Olifant project in samenwerking met ambachtelijk drukwerk kunstenaar Eva Lebens. Via de onderstaande knop Bijlage downloaden kan je de routekaarten downloaden en zelf afleggen.

Alle kunstwerken zijn op elk moment van de dag te bekijken dus je kan de route lopen wanneer het jou uitkomt! Wij vinden het natuurlijk leuk te lezen wat jullie hebben ingevuld bij de opdrachten in de wandeling.

Toelichting evenement locatie: De start locatie is zelf te bepalen, er wordt geadviseerd om de route te beginnen bij Park Vreugd en Rust.

Veiligheid en hygiëne regels: Veiligheids- en hygiëneregels
• Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging en laat uw testen.
• Was je handen goed voor vertrek en na afloop.
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
• Schud geen handen.
• Geef elkaar de ruimte.


J   Klik hier om terug te gaan.

Locatie: Leidschendam Voorburg

 Alle leeftijden
 Leidschendam Voorburg
 Leidschendam Voorburg
Sport en Welzijn