Theetuin Dorrepaal open

Bij mooi weer is de theetuin van Dorrepaal eindelijk weer geopend!!

Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur kan men heerlijk op terras genieten van een kopje koffie of thee. En natuurlijk in de zon zitten. De kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren in de natuurspeeltuin.
En Dorrepaal verkoopt natuurlijk ook weer ijsjes! 

Historie
Dorrepaal is een historisch gebouw gelegen aan de Westvlietweg 115 tegenover de Oude Tolbrug (bij Fonteynenburglaan - Westeinde). Een indrukwekkend monument gelegen op de zeventiende-eeuwse buitenplaats langs de Vliet in Leidschendam-Voorburg. Een bijzondere plek, dat voel je zodra je het terrein op komt. De huidige villa stamt uit 1880, waarop in 1925 in opdracht van Emalia Dorrepaal een derde woonlaag werd geplaatst omdat er een herstellingsoord in werd gevestigd. Huize Leeuwenbergh heet sindsdien in de wandeling Dorrepaal.

Huidige functie
Op het terrein werken nu (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking. Verdeeld over zes verschillende werkgroepen zijn er volop mogelijkheden om talenten te benutten en vaardigheden verder te ontwikkelen. De deskundige begeleiding van Middin ondersteunt medewerkers bij hun huidige werk, maar kijkt ook naar de doorgroei mogelijkheden. De medewerkers zijn te vinden in de villa, in de kas als tuinman, de tuinwinkel, kwekerij, als dierenverzorger, caissière of productiemedewerker.

En per 1 april bij mooi weer dus ook weer als horecamedewerker in de gezellige theetuin van het landgoed. Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur.

J   Klik hier om terug te gaan.