Molen de Vlieger open van april t/m oktober

Iedere woensdag- en zaterdagmiddag welkom voor een rondleiding

Openingstijden:
2 april t/m 31 oktober, elke woensdag en zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur.

Scholen en groepen kunnen ook buiten de regulieren openingstijden de molen bezoeken, klik hier voor nadere informatie.

Toegangsprijzen:
– Volwassenen                     € 3,00
– Kinderen t/m 12 jaar       € 1,00
Hiervoor krijgt u toegang tot de molen en wordt u rondgeleid door een van onze deskundige vrijwilligers die u alles vertellen over de molen en het molenaarsleven.

De rondleiding duurt +/- 45 min. maar kan op verzoek worden bekort. Bent u tevreden, (en dat bent u vast!) dan wordt een vrijwillige donatie, welke ten goede komt aan de molen, bijzonder op prijs gesteld. Bij de toegangsdeur staat hiervoor een speciale brievenbus.

Toegankelijkheid
De molen is door zijn toegangsdrempel en steile trap, beperkt tot niet, toegankelijk voor moeilijk lopende bezoekers en rolstoelgebruikers.
Wel kan voor deze groep bezoekers op de begane grond een speciale video worden vertoont van de rondleiding. Hiervoor moet lopend de drempel van de toegangsdeur worden genomen maar met wat hulp lukt dit in de meeste gevallen wel.

Faciliteiten
Binnen de molen is geen toilet en is geen stromend watervoorziening aanwezig. Bij hoge nood kunt u, vooraf of na uw bezoek aan de molen, beperkt gebruik maken van de sanitaire mogelijkheid van de 200m verderop gelegen kinderboerderij Essesteijn, uiteraard binnen de aldaar geldende openingstijden.

Molen de Vlieger is te vinden aan het Essepad in Voorburg. Meer info op http://www.molendevlieger.nl/

J   Klik hier om terug te gaan.

Locatie: Molen de Vlieger

 Alle leeftijden
 Essepad 3
 Voorburg
Molen de Vlieger