A WALK DOWNTOWN

19-22 AUGUSTUS 2022

Gemeente Leidschendam-Voorburg, Ondernemersfonds Huygenskwartier Voorburg, verschillende horecaondernemers uit het Huygenskwartier en het team achter ‘A Walk in the Park’ werken samen hard aan een compleet nieuw festival dat ‘A Walk Downtown’ gaat heten.

Dit festival vindt plaats van 19 t/m 21 augustus 2022 en combineert de leukste onderdelen van verschillende oud-Voorburgse evenementen. Het Voorburgse deel van de Vlietdagen en ‘A Walk in the Park’ gaan op in dit nieuwe festival. Er komen activiteiten voor jong en oud op het gebied van muziek dans, theater, sport, lifestyle en food. Het festivalgebied strekt zich straks uit over het hele Huygenskwartier Voorburg. Daar komen meerdere grote en kleine podia, onder andere in de Herenstraat, Franse Kerkstraat, Huygenshaven en op het Stationsplein.

Bijzondere samenwerking

Edwin Marijs, voorzitter Ondernemersfonds Huygenskwartier Voorburg: ‘Dit festival wordt een bijzondere samenwerking van Voorburgers. Het is goed te zien dat veel ondernemers uit Huygenskwartier Voorburg graag een steentje bijdragen. Ondernemers met ideeën of initiatieven zijn meer dan welkom zich bij ons te melden.’

Concert op Stationsplein Voorburg

Om het festival op zaterdag en zondag voor iedereen gratis te houden wordt op vrijdagavond 19 augustus op het Stationsplein een groot concert georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met de restaurants Huygenspaviljoen en Miss Jones. Daar komen bekende artiesten en DJ's optreden en kan vooraf ook gedineerd worden.

Samen mogelijk maken

Medeorganisator Dave Fisser: ‘We hopen dat het Voorburgse bedrijfsleven het nieuwe festival net zo massaal omarmt als ooit bij ‘A Walk in the Park’ en dat iedereen straks snel een kaartje koopt voor het concert van 19 augustus. Wij gaan er alles aan doen die unieke sfeer te evenaren. Bij succes kan dit festival nog jarenlang terugkeren in Huygenskwartier Voorburg.'


Bijlage downloaden J   Klik hier om terug te gaan.

Locatie: Stationsplein

 Alle leeftijden
 2275AZ Voorburg
Gemeente Leidschendam-Voorburg