HALLOWEEN IN HET HUYGENSKWARTIER

Het pittoreske Huygenskwartier hult zich zaterdag 29 oktober weer in Halloween-sfeer voor de griezelige Halloween Shopping middag.

Het pittoreske Huygenskwartier hult zich zaterdag 29 oktober weer in Halloween-sfeer voor de griezelige Halloween Shopping middag.

Doe je engste pak aan en kom spoken in het Huygenskwartier. Alle spoken, zombies en heksen verzamelen in het anders zo pittoreske Huygenskwartier! Kom ook verkleed en zoek de Halloween-figuren in de straat die waarschijnlijk weer snoep bij zich hebben ... Verder zijn er diverse activiteiten voor kinderen zoals een heuse Halloween-speurtocht.

Daredevils

Ben jij een echte daredevil? Schrik je niet van zombies en spoken? Dan zien we je verkleed op zaterdag 29 oktober. En neem gerust je vader, moeder, opa of oma mee. Kunnen zij gelijk lekker shoppen bij de trendy shops die voor deze gelegenheid van hun etalage een spookachtig geheel maken.

Verhaal achter Halloween

Weet je trouwens waar Halloween vandaan komt? Je zou denken: een oer-Amerikaans feest. Het is daar zeker heel populair, maar toch is Halloween eigenlijk Europees. En al veel ouder. Het begon als Keltisch feest, tweeduizend jaar geleden. In 1988 vierden we ook het tweeduizend jarig bestaan van Voorburg, eerder Forum Hadriani geheten. Dit was een Romeinse nederzetting langs de Vliet. Kun je nagaan hoe lang dit feest al bestaat.

Houd voor de programmering deze website en de socials van Huygenskwartier Voorburg in de gaten.

J   Klik hier om terug te gaan.

Locatie: Leidschendam Voorburg

 Ouder & Kind
 Leidschendam Voorburg
 Leidschendam Voorburg
Gemeente Leidschendam-Voorburg
29-10-2022