Kerstmarkt

16 t/m 18 december 2022

De Julianabaan wordt vol gezet met nostalgische houten kramen waar ondernemers staan met leuke producten! 

zaterdag 17 december 
Karrewiets 
De opvallende rode muziekauto heeft de ludieke naam Karrewiets gekregen. De Karrewiets kan van alles en nog wat op het gebied van muziek. Alles is aan boord om muziek ten gehore te laten brengen! Benieuwd, kom langs om deze Karrewiets te bewonderen. 

De Dickensheertjes
De Dickensheertjes is een muzikale straattheater act. onder leiding van de tuba gaat deze fanfare op stap! Uiteraard zijn de Dickensheertjes gethematiseerd in Kerststemming door hun muzikale invulling en outfit. 

zondag 18 december 
Mixie Mini Band 
De kerst Mixie Mini Band laat mensen genieten van de warmste dagen van het jaar tijdens de Kerst. Wat je kunt verwachten? Verbaasde gezichten, vele glimlachen en vele foto's zullen er gemaakt worden van dit uniek rijdend project! Dat is wat er gebeurt wanneer Theo's Kerst Mixie Mini Band aan komt rijden!

Christmas Carol Singers
Drie geschoolde dames komen bij elkaar en laten u graag horen hoe kerstliedjes behoren te klinken! Het resultaat mag er absoluut zijn want deze drie dames die optreden onder de naam the Christmas Girls zijn het middelpunt van de kerstmarkt. 

Mops en Totem
De twee kabouters uit het verre Diamantia komen naar Nederland met een missie. Wie kan hun helpen bij het openen van de magische schatkist? Mops en Totem kunnen zelf de schatkist niet openen omdat zij niet beschikken over de toverkracht, daarom zijn zij op zoek naar hulp. Iedereen die denkt te beschikken over toverkracht mag proberen de schatkist te openen. 


J   Klik hier om terug te gaan.

Locatie: Koningin Julianaplein

 Alle leeftijden
 Voorburg
Gemeente Leidschendam-Voorburg
16-12-2022
Begintijd: 12:00
Eindtijd: 16:00
            

Evenement dagen:
17-12-2022 van 12:00u tot 16:00u
18-12-2022 van 12:00u tot 16:00u