A WALK DOWNTOWN

2-4 JUNI 2023 - Huygens Kwartier

Ondernemersfonds Huygenskwartier Voorburg, verschillende horecaondernemers uit het Huygenskwartier en het team achter ‘A Walk in the Park’ staan alweer in de startblokken voor: ‘A Walk Downtown 2023’. Het start op vrijdag 2 juni met een spetterend muzikaal openingsfeest, op zaterdag 3 juni zijn er allerlei activiteiten in Huygenskwartier Voorburg en op zondag 4 juni is het ook nog koopzondag. Dat wordt genieten dit eerste weekend van juni!

De gemeente heeft toegezegd financieel bij te dragen, waardoor een deel van de activiteiten weer gratis kan plaatsvinden. Dit festival vindt plaats in het eerste weekend van juni: van 2 t/m 4 juni 2023. Er komen activiteiten voor jong en oud op het gebied van muziek dans, theater, sport, lifestyle en food. Het festivalgebied strekt zich straks uit over het hele Huygenskwartier Voorburg.

Line-up bekend

A Walk Downtown begint met een spetterend muziekprogramma op vrijdag 2 juni, op het Stationsplein in Voorburg. En dat gaat zaterdagavond 3 juni gewoon door!

Vrijdag 2 juni

  • Stads Walking Dinner
  • Openingsfeest
  • The Captain Midnight Band, ABBA Fever, Mike Peterson, O’Gene

Zaterdag 3 juni

  • A Walk Down the 90’s
  • T-Spoon, DJ Jody Bernal, Anita Doth Sings, The Best of 2 Unlimited, DJ Jean

Bestel uw kaarten

Kaarten bestellen kan (vanaf 21 januari 2023) via: www.awalkdowntown.nl.
Ze zijn ook verkrijgbaar bij Meetpoint aan de Herenstraat 146 en bij Petite Rose aan de Herenstraat 47. Verder verkrijgbaar bij Primera aan de Laan van Nieuw Oosteinde 294.

Voor het heerlijke en gezellige Stads Walking Dinner én het geweldige muziekprogramma betaal je 65 euro. De kaarten voor het muziekprogramma op vrijdag- of zaterdagavond zijn 25 euro. Wil je alles meemaken, ga dan voor het passepartout. Voor 100 euro ben je er bij met het Stads Walking Dinner én op beide muziekavonden. Beleef het in Huygenskwartier Voorburg komt hier muzikaal tot leven!

Bijzondere samenwerking

Edwin Marijs, voorzitter Ondernemersfonds Huygenskwartier Voorburg: ‘We zijn zeer tevreden met het resultaat van de eerste keer ‘A Walk Downtown’. Door de verschillende podia en de twee dagen braderie met gezellige kraampjes hebben wij het evenement echt midden in het Huygenskwartier neergezet. Uitverkochte muziekavonden op het Stationsplein in combinatie met een afwisselend programma op zaterdag en zondag voor jong en oud. Het evenement is voor en door ondernemers neergezet en wij zijn dan ook erg blij dat wij vanuit de gemeente de toezegging voor de komende drie jaar hebben gekregen In 2023 zal ‘A walk Downtown’ in het eerste weekend van juni zijn! (bron: lv.nl)

Samen mogelijk maken

Het festival op zaterdag 3 en zondag 4 juni is voor iedereen gratis, mede door ondersteuning vanuit de gemeente en door (zakelijke) opbrengsten vanuit de concerten. Medeorganisator Dave Fisser: ‘We hopen dat het Voorburgse bedrijfsleven ‘A Walk Downtown 2023 weer massaal omarmt. Wij gaan er alles aan doen die unieke sfeer te evenaren in Huygenskwartier Voorburg.'

Programma A Walk Downtown

Uiteraard is het programma nog volop in ontwikkeling. Wel is al duidelijk dat er echt voor jong en oud iets te doen is. Denk aan volop muziek, een braderie, het stadsontbijt en activiteiten voor de kinderen. Kortom, de parel aan de Vliet gaat schitteren dit weekend! Wees erbij (foto’s editie 2022).

Houd de website en de social media-kanalen van ‘A Walk Downtown’ en van Huygenskwartier Voorburg in de gaten.

J   Klik hier om terug te gaan.

Locatie: Huygens Kwartier

 Alle leeftijden
 Herenstraat
 2271 CJ Voorburg
Huygens Kwartier