Audiowandeltour Leidschendam Voorburg

een audiotour over uiteenlopende verhalen met als gemene deler de gemeente Leidschendam Voorburg

Audiotour Leidschendam Voorburg

Leidschendam Voorburg is erg rijk aan historie en daarom is er veel te vertellen.  Deze tour kunt u tijdens een wandeling, op locatie, of zelfs vanaf de bank beluisteren op uw telefoon of computer. Voor de beste beleving kunt u het beste een koptelefoon opzetten.  U kunt kiezen om bijzondere gebouwen of objecten met eigen ogen te gaan bekijken achter elkaar als een tour. Dit is echter een lekker stevige wandeling, maar uiteindelijk zeker de moeite waard. U bepaalt zelf de route en het tempo. De Audiotour heeft een aantal prachtige en bijzondere locaties voor u uitgezocht en unieke verhalen verzameld om aan u te vertellen. Kiest u voor de hele tour? Veter uw wandelschoenen dan maar stevig vast.  Wilt u een specifiek verhaal horen over een van onze parels van de stad, klik dan op het verhaal wat u wilt horen. Zo kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. Wij wensen  u een sprookjesachtige tour en dat deze verhalen u kunnen verrassen en boeien. Zo leert u Leidschendam-Voorburg écht kennen. Veel luisterplezier.

U vind de audio fragmenten op de website van Audiotour LV via de volgende link: https://www.audiotour-lv.nl/

Stemacteurs audiotour

Guido Jonckers (Den Haag, 24 oktober 1947) is een Nederlands acteur, stemacteur en toneelregisseur. Hij heeft een lange toneelervaring en is een groot kenner van de Russische schrijver Tsjechov. Hij heeft meerdere stukken beroepsmatig voor het toneel geregisseerd, te weten De drie zusters, De kersentuin, De meeuw, Het huwelijksaanzoek, Het jubileum en Oom Wanja. Bij het grote publiek is hij vooral bekend als de Pa Verburgh (met een H) uit SchoolTV-Weekjournaal, de taalcursussen van Teleac, de man van de Moulinex-reclame en als stem van Boes. Ook speelde Jonckers bij John Lanting's Theater van de Lach.

Jessica Mendels (Den Haag, 25 maart 1981) is een Nederlandse televisiepresentatrice, actrice en kinderboekenschrijfster. Tevens heeft ze een eigen weblog waarop ze onder meer suikervrije recepten deelt.

Stephan Evenblij (Leidschendam, 6 juli 1981) is een Nederlands acteur, stemacteur, film regisseur, producent en kunstenaar. Veel ervaring op toneel bij o.a. Toneelgroep de Appel. Diverse films en series als acteurs. Evenblij is een cultuur ondernemers en produceert/regisseert films, toneelstukken, commercials en ook deze audiotour.

J   Klik hier om terug te gaan.

Locatie: Leidschendam Voorburg

 Alle leeftijden
 Leidschendam Voorburg
 Leidschendam Voorburg
Gemeente Leidschendam-Voorburg