G-sportdag Regio Haaglanden

Sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking

De G-sportdag is helaas vol. De aanmelding is gesloten.


Op zondag 4 september organiseert het samenwerkingsverband voor inclusief Sporten & Bewegen Regio Haaglanden gezamenlijk een G-sportdag. Tijdens deze dag staat sporten voor mensen met een verstandelijke beperking centraal en kunnen deelnemers vanaf 16 jaar verschillende G-sporten uitproberen.

De samenwerkende gemeenten uit de regio Haaglanden willen het sporten voor mensen met een verstandelijke beperking stimuleren en organiseren dan ook gezamenlijk de G-sportdag. Sportaanbieders uit de verschillende gemeenten met aanbod voor deze doelgroep laten deelnemers op deze dag kennis maken met hun sport.

Kom jij gezellig meedoen?

Leeftijd: vanaf 16 jaar en ouder
Doelgroep: mensen met een verstandelijke beperking
Deelnemende gemeenten: Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, Westland, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Wassenaar en Midden-Delfland

*bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je gegevens met de organisatie worden gedeeld

Toelichting evenement locatie: Locatie: Korfbalvereniging Refleks (Schaapweg 2D te Rijswijk)

Veiligheid en hygiëne regels: Op de dag zelf ontvang je een T-shirt om te dragen. Na de sportdag mag je het T-shirt bewaren als aandenken. Je zal worden ingedeeld in een groep met een bepaald kleur bandje. Er is begeleiding bij iedere groep aanwezig. Daarnaast heb je misschien ook eigen begeleiding opgegeven. Ook zij zijn natuurlijk van harte welkom. Er zullen deze dag 8 sportieve uitdagingen zijn, waarmee een medaille te behalen valt. Lunch is deze dag inbegrepen. Het is handig om een flesje water mee te nemen zodat je deze steeds kan vullen. Daarnaast zien we je graag in sportkleding en sportschoenen, zodat je goed kan bewegen. Aan het eind van de dag sluiten we af met een feestje met zanger Ronnie Ronaldo. Dat belooft heel gezellig te worden!

J   Klik hier om terug te gaan.

Locatie: Sportpark Refleks

 Schaapweg 2D
 2285 SP Rijswijk
Inclusief Sporten & Bewegen Regio Haaglanden
04-09-2022
 
Verzameltijd: 09:45
Begintijd: 10:15
Eindtijd: 15:00
Kosten: €0