Old Stars Walking Hockey

Informatie organisatie
VMHC Cartouche is de hockeyclub van Leidschendam-Voorburg en met circa 2000 leden één van de grootste clubs in de omgeving. Cartouche is een echte familieclub met ambitie om te winnen. Cartouche heeft in 2020 haar 70-jarige bestaan gevierd, maar is ondanks de bejaarde leeftijd energieker dan ooit te voren. Cartouche beschikt over 5 volledige kunstgrasvelden (waarvan 3 watervelden) en 2 minivelden, waarvan 1 volledig is ingericht voor LG Hockey. In het zaalhockeyseizoen verrijst er een heuse zaalhockey opblaashal met 2 zaalhockeyvelden. Het is een bijzondere club op een uniek plekje midden in Leidschendam-Voorburg.

Informatie activiteit
Hockey vereniging Cartouche organiseert samen met het Nationaal Ouderenfonds, Senw en haar partners Menzis en het Ministerie van VWS een nieuwe vorm van hockey "Walking hockey", de naam zegt het al hockey zonder te rennen.
Dit geeft ouderen de mogelijkheid om de sociale voordelen van het gezellige verenigingsleven te ervaren. Met OldStars walking hockey bieden wij een aangepaste spelvorm aan voor hockey op latere leeftijd.

Hoe werkt het?
Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

V.M.H.C. Cartouche

55 jaar en ouder
Tom Recter
Tom Recter
Sportpark DuiveSteyn
Van Ruysdaellaan 3A
2272 AT Leidschendam
070-3870352
Ga naar website
Promotievideo: Old Stars Walking Hockey