Karate

Informatie organisatie
Iedereen is welkom bij ons. Jong of oud kan en mag onze training volgen. In onze no kachi dojo wordt les gegeven aan zowel kinderen als volwassenen, ook aan 50- plussers. En ook aan mensen met een fysieke of licht verstandelijke beperking. Er zijn vier leeftijdscategorieën:
  • 4 t/m 6 jaar
  • 7 t/m 12 jaar
  • 13 t/m 15 jaar
  • 16 t/m volwassenen
Informatie activiteit
Als deelnemer krijg je onze steun en deskundige lessen. Door de training krijg je een pakket zelfverdedigingstechnieken die belangrijk zijn om je als persoon te ontwikkelen. Martial Arts vergen veel van je, zowel lichamelijk als geestelijk. Het (verder) ontwikkelen van je doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, zelfkennis maar ook kracht zijn dan ook kernpunten in onze lessen.
Maak je keuze en kom bij ons trainen en aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Wil je meer weten? Je kunt een proefles volgen en ook meer informatie vragen. Wij zijn er voor iedereen, dus ook voor jou.

Hoe werkt het?
Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

No Kachi

Deze activiteit vindt plaats op meerdere locaties.
Peuter/Kleuter, Jeugd, Volwassenen, 55 jaar en ouder
Yahya Azizi
0685259907
Sporthal De Fluit
Fluitpolderplein 1
2262 ED Leidschendam
+31 6 85259907
Ga naar website
Ooievaarspas
Karate promotievideo No Kachi
pProeflessen: 1

                

Corona maatregelen:

Wij houden uiteraard rekening met de voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen van het RIVM zodat jij ontspannen en gezond aan de activiteiten kunt meedoen! Het kan zijn dat bij bepaalde activiteiten een aanvullende maatregel geldt. Hierover kun je contact opnemen met de aanbieder via het veld ‘Heb je nog vragen?’ in het aanmeldformulier.