Ouder- en kindgym (1-4 jaar)

Informatie organisatie
LV Gymnastics is de gymnastiek- en turnvereniging in Leidschendam-Voorburg. Bij ons vind je een breed aanbod aan lessen, voor alle leeftijden en niveau’s: ouder & kindgym, freerunning,turnen, Keep Fit, ouderenlessen en nog meer. Plezier en het samenzijn in de lessen staat voorop; maar onze leden worden ook aangemoedigd en geholpen bij het verbeteren van hun prestaties. We bieden zo’n 75 lessen per week aan in 15 gymnastiekzalen in Leidschendam- Voorburg en in de turnhal Cascade in Voorburg. Er is altijd wel een zaal bij jou in de buurt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod en sport twee lessen gratis mee.

 Informatie activiteit
Hollen, springen, klauteren, de meeste kleintjes doen niets liever. Deze lessen zijn daar heel geschikt voor. In de gymzaal is genoeg ruimte om te spelen met ballen en ander klein materiaal. Er worden ook echte "toestellen" aangeboden, zoals banken, rekken en matten, om met een beetje hulp van mama of papa te verkennen. Peuters vanaf ongeveer anderhalf jaar (als het kind kan lopen) zijn samen met mama, papa, opa, oma, de oppas of een andere volwassene van harte welkom.  Heerlijk spelen en leren in een veilige omgeving.

 Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

LV Gymnastics

Toelichting locatie: Deze activiteit wordt ook aangeboden in de Zonnewijzer, Rijnlandstraat 159 in 2265 WB Leidschendam. .
Peuter/Kleuter, Volwassenen
Ilse, Femke, Maud,
Sportcentrum Forum Kwadraat
De Vliegerlaan 2 - 4
2273 BV Voorburg
Ga naar website
Ooievaarspas
pProeflessen: 2