Recreatief turnen jongens en meisjes (vanaf 6 jaar)

Informatie organisatie
LV Gymnastics is de gymnastiek- en turnvereniging in Leidschendam-Voorburg. Bij ons vind je een breed aanbod aan lessen, voor alle leeftijden en niveau’s: ouder & kindgym, freerunning,turnen, Keep Fit, ouderenlessen en nog meer. Plezier en het samenzijn in de lessen staat voorop; maar onze leden worden ook aangemoedigd en geholpen bij het verbeteren van hun prestaties. We bieden zo’n 75 lessen per week aan in 15 gymnastiekzalen in Leidschendam- Voorburg en in de turnhal Cascade in Voorburg. Er is altijd wel een zaal bij jou in de buurt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod en sport twee lessen gratis mee.

Informatie activiteit
 Vind jij het leuk om te springen, te zwaaien, radslagen en salto’s te maken of om gewoon lekker te gymmen? En is gymnastiek je favoriete les op school? Dan is turnen zeker iets voor jou!
Vanaf 6 jaar kun je meedoen aan de lessen recreatief turnen. Deze lessen sluiten aan op de peuter- en kleutergym en je leert de eerste beginselen van het turnen. De lessen zijn zeer gevarieerd en je houdt alle spiergroepen in je lichaam sterk en soepel. Ook voor oudere kinderen en senioren zijn er lessen. Jongens en meisjes turnen apart.
Heb je interesse? Kom gerust eens kijken bij de les van je keuze. Je mag twee lessen gratis volgen. In het lesrooster vind je de lestijden en de locaties. Zien we je binnenkort?

Hoe werkt het?
Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

LV Gymnastics

Deze activiteit vindt plaats op meerdere locaties.
Toelichting locatie: ook in de gymzalen van basisschool De Driemaster, De Oude Bleijk, Balans, Dalton, Parachute, Emmaus, Cascade.
Jeugd
Ilse, Femke, Maud,
Gymzaal van de Waterlelie
Prinsenhof 4-B
2263 EV Leidschendam
Ga naar website
Ooievaarspas
pProeflessen: 2