Peuter/kleutergymnastiek (2-6 jaar)

Informatie organisatie
LV Gymnastics is de gymnastiek- en turnvereniging in Leidschendam-Voorburg. Bij ons vind je een breed aanbod aan lessen, voor alle leeftijden en niveau’s: ouder & kindgym, freerunning,turnen, Keep Fit, ouderenlessen en nog meer. Plezier en het samenzijn in de lessen staat voorop; maar onze leden worden ook aangemoedigd en geholpen bij het verbeteren van hun prestaties. We bieden zo’n 75 lessen per week aan in 15 gymnastiekzalen in Leidschendam- Voorburg en in de turnhal Cascade in Voorburg. Er is altijd wel een zaal bij jou in de buurt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod en sport twee lessen gratis mee.

Informatie activiteit
Al vanaf zeer jonge leeftijd kunnen kinderen ook zonder aanwezigheid en ondersteuning van hun ouders, bij ons gymmen. De lessen zijn precies afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De kinderen leren op een speelse manier klimmen, klauteren, rollen en springen. Door veel samen met de andere kinderen te oefenen in een veilige situatie zal het kind veel zelf kunnen proberen. Hierdoor wordt het zelfstandiger en het zelfvertrouwen neemt toe. Veel en gevarieerd bewegen is belangrijk voor een goede ontwikkeling van ieder kind.

Hoe werkt het?
Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

LV Gymnastics

Deze activiteit vindt plaats op meerdere locaties.
Toelichting locatie: ook in de gymzalen van basisschool De Waterlie, Emmaus en de Beetsschool (Rijswijk).
Peuter/Kleuter
Ilse, Femke, Maud,
gymzaal van basisschool de Driemaster
Spinozalaan 175
2273 XG Voorburg
Ga naar website
Ooievaarspas
pProeflessen: 2