Handbal

Informatie organisatie De handbalvereniging EHC is een bruisende, springlevende vereniging die veel te bieden heeft op het gebied van de handbalsport. Jong en oud kunnen zich ontwikkelen in deze tak van sport. Of je nu recreatief wilt handballen of de prestatie belangrijker vindt of van beiden een beetje. Ook als de iets minder fanatieke recreant of trimmer kun je bij ons je conditie op peil houden. Binnen de vereniging is daar alle ruimte voor. Een doordacht beleids- en toekomstplan van training en begeleiding is afgestemd op de mogelijkheden en de inzet van de verschillende spelers. Daarnaast worden er jaarlijks vele activiteiten georganiseerd, zowel op het sportieve als op het sociale vlak, die er toe bijdragen dat de vereniging een aantrekkelijke plaats is om te vertoeven.
Informatie activiteit Handbal is een snelle, spectaculaire balsport waarin heel veel gebeurt. Doelpunten worden gemaakt door de bal in het doel van de tegenstander te werpen Spelvreugde, eerlijkheid, sportiviteit, prestatie en verenigingszin staan hierbij centraal.
Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Handbal vereniging EHC

Jeugd, Volwassenen
Marianne Chaudron
Sportpark Westvliet
Groene Zoom 6
2491 EH Den Haag
Ga naar website
Ooievaarspas