Honkbal

Informatie organisatie Honk- en Softbal Vereniging Catch heeft ongeveer 200 enthousiaste leden en we hebben recent ons 10 jarig bestaan gevierd. Binnen de regio Haaglanden worden wij gezien als een slagkrachtige sportvereniging die uitdagende sportieve- en sociale activiteiten gericht op honk- en softbal aanbiedt. Catch is een veilige en sociale omgeving is waar iedereen tot zijn recht komt en gewaardeerd wordt voor de prestaties die hij levert. HSV Catch is een open, toegankelijke vereniging waar iedereen terecht kan om te honkballen of te softballen.
Informatie activiteit Honkbal en softbal is een tactische teamsport, de afwisseling tussen slaan (hitting) en in het veld staan (fielding) maakt deze sport zo boeiend. Bij HSV Catch zijn er teams voor alle leeftijdscategorieën, voor zowel honkbal (jongens/heren) en softbal (meisjes/dames/heren).Wij hebben 15 teams in diverse leeftijdscategoriën.
Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

HSV Catch

Jeugd, Volwassenen, 55 jaar en ouder
Anouk Ruygrok
0611955667
Sportpark Westvliet
Groene Zoom 6
2491 EH Den Haag
Ga naar website
Ooievaarspas
pProeflessen: 3