Roeien

Informatie organisatie Rijnland is een vereniging waar je alle vormen van de roeisport kunt beoefenen. Je kunt het hele jaar roeien behalve als het mist, vriest of stormt. Je doet het in je eentje (skiff), maar meestal met anderen. Voor mensen met een lichamelijke beperking heeft Rijnland de nodige voorzieningen en voldoet aan het keurmerk (on)beperkt sporten. Om dit alles mogelijk te maken beschikt de vereniging over een gevarieerde vloot van 96 boten
Informatie activiteit Je kunt op twaalfjarige leeftijd met roeien beginnen, maar ook op je vijftigste of nog later. Je traint fanatiek voor wedstrijden of je maakt een ontspannen roeitochtje door ons water- en vogelrijke gebied. Roeien is een sport die nauwelijks blessures oplevert. De vereniging beschikt over een gevarieerde vloot van 96 boten. Je mag 3x op zondag om 9:00 uur gratis roeien proberen. Er wordt dan door een instructeur les gegeven. Ben je enthousiast geworden? Dan kan je meedoen aan de introductiecursus van 8 lessen. Word je daarna lid, dan krijg je verdere instructie.
Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Roeiverening Rijnland

Jeugd, Volwassenen
Andra Dudley
Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN Leidschendam
Ga naar website
Ooievaarspas
pProeflessen: 2

        

Corona maatregelen:

Wij houden uiteraard rekening met de voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen van het RIVM zodat jij ontspannen en gezond aan de activiteiten kunt meedoen! Het kan zijn dat bij bepaalde activiteiten een aanvullende maatregel geldt. Hierover kun je contact opnemen met de aanbieder via het veld ‘Heb je nog vragen?’ in het aanmeldformulier.