Rugby

Informatie organisatie De Voorburgse Rugby Club is een jonge club, opgericht in 2015. De club richt zich volledig op de jeugd en heeft als missie iedereen te laten genieten op recreatief en competitief niveau van de rugby way of life! Jongens en meisjes vanaf 4 jaar kunnen bij de Voorburgse Rugby Club komen trainen en meedoen aan de wedstrijden. We groeien met de oudste leeftijdsgroep mee zodat de kinderen tot hun 17e bij de Voorburgse Rugby Club kunnen blijven spelen. De Voorburgse Rugby Club wil via de rugby sport kinderen plezier geven in teamverband met de rugby normen en waarden hoog in het vaandel. Wij willen het beste aanbieden wat in ons vermogen ligt om kinderen fysiek, mentaal en ook sociaal binnen de rugby club cultuur te ontwikkelen. Rugby is onze passie en daar kunnen we veel kinderen van laten genieten en mee ontwikkelen.
Informatie activiteit Rugby staat bekend als een fysieke en eerlijke sport met als kernwaarden: respect, integriteit, kameraadschap, trots, passie en plezier. Discipline, respect, integriteit, kameraadschap, trots, passie en plezier zijn de kernwaarden bij rugby. We besteden veel aandacht aan deze Rugby values.
Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Voorburgse Rugby Club (VRC)

Peuter/Kleuter, Jeugd
ledenadministratie
Sportpark De Star
De Star 51
2266 NA Leidschendam
Ga naar website
Promotievideo Rugby Junioren-leeftijd - Voorburgse Rugby Club
Promotievideo Rugby - VRC
pProeflessen: 4

                

Corona maatregelen:

Wij houden uiteraard rekening met de voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen van het RIVM zodat jij ontspannen en gezond aan de activiteiten kunt meedoen! Het kan zijn dat bij bepaalde activiteiten een aanvullende maatregel geldt. Hierover kun je contact opnemen met de aanbieder via het veld ‘Heb je nog vragen?’ in het aanmeldformulier.