Judo

Informatie organisatie Shi-Han biedt een veilige en stimulerende omgeving voor iedereen die judo of aikibudo wil beoefenen. Shi-Han wil deze vechtsporten bredere bekendheid geven, ook binnen de regio in samenwerking met andere verenigingen. De basisprincipes van het budo zoals respect, vriendschap en het voortdurend verbeteren van de eigen vaardigheden staan bij ons centraal. Er is ruimte voor iedereen die zijn grenzen in het judo of aikibudo wil verleggen.
Informatie activiteit Judo is een prachtige combinatie van westerse en oosterse gebruiken. Er zijn maar weinig sporten waarin deze gebruiken zo mooi samengaan. En dan te bedenken dat dit al zo is sinds de oorsprong van het judo. Judo betekent letterlijk “zachte weg”. Hiermee wordt bedoelt dat de ontwikkeling van een leerling in algemene zin centraal moet staan. Dus ook de ontwikkeling van fysieke, mentale en sociale vaardigheden. Het doel is niet om de specifieke technieken beheersen, maar vooral de wijze waarop deze technieken worden aangeleerd: samen met anderen en met wederzijds respect.
Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Shi-Han

Peuter/Kleuter, Jeugd, Volwassenen, 55 jaar en ouder
Shi-Han Bestuur
Sporthal De Fluit
Fluitpolderplein 1
2262 ED Leidschendam
Ga naar website
Ooievaarspas
pProeflessen: 4

    

Corona maatregelen:

Wij houden uiteraard rekening met de voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen van het RIVM zodat jij ontspannen en gezond aan de activiteiten kunt meedoen! Het kan zijn dat bij bepaalde activiteiten een aanvullende maatregel geldt. Hierover kun je contact opnemen met de aanbieder via het veld ‘Heb je nog vragen?’ in het aanmeldformulier.