Volleybal

Informatie organisatie Volevo : Volleybal voor iedereen in Leidschendam en Voorburg. Volevo is ontstaan door een fusie tussen GSC Volleybal en VV Haaglanden. Met plezier volleyballen is het allerbelangrijkste in combinatie met de ambitie om in de toekomst weer mee te spelen op het allerhoogste niveau. Volevo wil graag een vereniging voor het leven zijn waar je van jongs af aan tot op hoge leeftijd kunt volleyballen. Daarnaast zet Volevo in op een levendige verenigingscultuur met veel verbindende activiteiten.
Informatie activiteit - VOLEVO VOLLEYBALSPEELTUIN; Sinds 2016 biedt VOLEVO ruimte om te sporten voor kinderen van 2 tot 6 jaar. In deze leeftijdsgroep zijn we voornamelijk bezig met activeren, ontwikkelen, bewegen, ontdekken. Maar er is een groot verschil in ontwikkeling tussen kinderen van 2 en 6 jaar. Daarom werken we in groepen van 2-4 en 4-6. Beide groepen trainen op zaterdagochtend. - KIDS COOL MOVES VOLLEY; VOLEVO heeft een miniafdeling waar Cool Moves Volley (CMV) wordt gespeeld. Dit is een speelse, beginnende vorm van volleybal, gericht op kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Er zijn zes verschillende spelniveaus, waardoor de kinderen stapje voor stapje het volleyballen onder de knie krijgen. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste ouders en spelers uit onze jeugd. Zij krijgen hierbij ondersteuning van een ingehuurde professional. - JEUGD; De ABC-jeugd (12-18 jaar) speelt 20 wedstrijden per jaar. Alle thuiswedstrijden worden op zaterdag gespeeld in sporthal de Fluit in Leidschendam. Elk lid van VOLEVO is verplicht een vrijwilligerstaak te vervullen. ABC-spelers moeten tellen bij een thuiswedstrijd van jeugdteams. Seizoen 20-21 zijn gestart met 4 jongensteams en 13 meisjesteam verdeeld over diverse klassen. - SENIOREN; Ook als senior heb je voldoende keuze bij Volevo om op jouw eigen niveau en interesse te volleyballen. In de damescompetitie hebben wij dit seizoen 11 teams van 3e divisie tot 4e klasse. De dames Masters-team speelt mee in Masters hoog. Bij de herencompetitie spelen er 6 teams mee in de competitie van promotieklasse tot 4e klasse. Indien je niet wilt deelnemen aan de Nevobo-competitie is er de mogelijkheid om op maandagavond aan de bedrijvencompetitie mee te doen genaamd VolleyAll. (ca. 10 teams) De recreanten trainen bij ons op maandag-, woensdag- en vrijdagavond in zowel sporthal de Fluit als een gymzaal op de Carolinalaan te Leidschendam.
Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Volleybalvereniging Volevo

Deze activiteit vindt plaats op meerdere locaties.
Toelichting locatie: Ook Sporthal Essesteijn, Forum Kwadraat en Gymzaal de Vliethorst.
Peuter/Kleuter, Jeugd, Volwassenen
Geert de Haan
06 22 38 31 15
Sporthal De Fluit
Fluitpolderplein 1
2262 ED Leidschendam
0622383115
Ga naar website
Ooievaarspas
pProeflessen: 3

            

Corona maatregelen:

Wij houden uiteraard rekening met de voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen van het RIVM zodat jij ontspannen en gezond aan de activiteiten kunt meedoen! Het kan zijn dat bij bepaalde activiteiten een aanvullende maatregel geldt. Hierover kun je contact opnemen met de aanbieder via het veld ‘Heb je nog vragen?’ in het aanmeldformulier.